Despre noi

Profi Clean este firma de curățenie din Cluj Napoca care își desfășoară activitatea prin oferirea celor mai performante soluții de curățenie integrală pentru locuințe și spații administrative, office, instituții și spații industriale și comerciale.

Experiență noastră începe în 2005, moment în care ne-am axat pe serviciile de curățenie de întreținere și curățenie generală. Pe parcursul evoluției noastre și datorită părerilor pozitive pe care le-am primit în urma prestării serviciilor noastre, Profi Clean și-a dezvoltat activitatea specializându-se pe serviciile de curățenie după construcții, curățenie după evenimente (incendii, inundații) și întreținere spații verzi.

Suntem mândri de echipa Profi Clean, formată din personal calificat și responsabil, care prin dedicare și promptitudine au reușit să presteze servicii profesionale și de încredere pentru clienții noștri.

Cu o vastă experiență în domeniu și soluții ingenioase dezvoltate pentru a ne perfecționa serviciile, Profi Clean se situează în rândul firmelor de curățenie de top din Cluj Napoca.