SERVICII

1. Curățenie întreținere periodică

Profi Clean asigură servicii de curățenie de întreținere atât în locuințe pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice în instituții, companii și zone industriale sau comerciale. Serviciile noastre includ curățarea și igienizarea camerelor / birourilor, a holurilor și a zonelor de depozitare; deprăfuirea pereților, a corpurilor de iluminat, a mobilei și a suprafețelor vitrante; curățarea geamurilor și a ușilor; aspirarea și curățarea podelelor cu soluții speciale; curățarea și dezinfectarea corpurilor sanitare și a faianței, gresiei și oglinzii; odorizarea tuturor încăperilor. Spațiul dumneavoastră va fi transformat complet cu Profi Clean!

2. Curățenie generală ocazională

Curățenia generală cuprinde curățarea întregului spațiu ocupat de locuința sau sediul beneficiarului. Serviciile de curățenie generală ocazionale de la Profi Clean cuprind spălarea și curățarea geamurilor interior / exterior, a ușilor împreună cu tocuri și rame; curățarea integrală a caloriferelor; curățarea corpurilor de iluminat precum și deprăfuirea integrală a pereților; curățarea balustradelor și a scărilor; aspirarea și spălarea integrală a pardoselilor din gresie de pe holuri și casa scării; măturarea și aranjarea curții exterioare și spălarea mecanizată a pavajului din curtea exterioară. Profi Clean este un partener de încredere pentru o curățenie de lungă durată!

3. Curățenie după construcții

Profi Clean asigură servicii integrale de spălare și curățare a zonelor finisate de după renovări sau construcții, prin personal calificat și echipamente profesionale. Serviciile noastre de curățenie de după construcții cuprind strângerea materialelor rămase, aranjarea zonei de lucru, spălarea și curățarea geamurilor și a ușilor interior și exterior, inclusiv tocuri și rame; spălarea şi curăţarea obiectelor sanitare, a gresiei și faianței din băi și bucătării; curăţarea tubulaturilor, a ţevilor și a prizelor de pe tavane și pereți; deprăfuirea pereților; aspirarea și spălarea integrală a pardoselilor din gresie și parchet. Bucurați-vă de servicii de curățenie complete cu Profi Clean!

4. Curățenie după evenimente

Profi Clean vine în sprijinul dumneavoastră prin soluții de curățenie profesională după evenimente. Asigurăm strângerea completă și reamenajarea spațiului de după nunți, botez onomastici, dar și curățarea și reamenajarea spațiilor de după evenimente neplăcută precum incendii sau inundații. Serviciile noastre includ strângerea și manipularea gunoiului rezultat în urma evenimentului, curățarea și igienizarea camerelor / birourilor, a holurilor și a zonelor de depozitare; deprăfuirea pereților, a corpurilor de iluminat, a mobilei, curățarea geamurilor și a ușilor; aspirarea și curățarea podelelor cu soluții speciale; curățarea și dezinfectarea corpurilor sanitare și a faianței, gresiei și oglinzii; odorizarea tuturor încăperilor. Porfi Clean este cea mai bună soluție pentru o curățare rapidă și profesională!

5. Întreținere spații verzi

Spațiile verzi oferă o ambianță plăcută imobilului și reprezintă un colț de vitalitate, astfel că spațiile verzi trebuie să fie întreținute corespunzător pentru a atrage privirile trecătorilor. Serviciile de întreținere spații verzi oferite de Profi Clean vă garantează o schimbare de personalitate a spațiului exterior. Echipa noastră se va ocupa de tunderea și aranjarea gardului viu; tăierea crengilor și a frunzelor moarte de pe copaci; tunderea ierbii și aranjarea gazonului; curățarea demisolului de pe casa scării; transportul și manipularea gunoiului rezultat din serviciile de întreținere a spațiilor verzi.